19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie

Een afspraak in Studio Blecks

Uw nieuwe trap start met een bezoek aan Studio BLECKS®. Of de ontwerpwensen al volledig helder zijn of dat er nog een blanco papier op tafel ligt: we brengen de mogelijkheden graag samen in kaart. In onze inspirerende studio presenteren we een breed scala aan afwerkingsmogelijkheden en materiaalkeuzes.

Showroom van Blecks stalen deuren en Blecks Stairs

Offerte

Als alle wensen in kaart zijn gebracht, brengen we een offerte uit. In de offerte vindt u alle besproken zaken terug, evenals de uitwerking van het ontwerp en natuurlijk een duidelijke kostenspecificatie.

Inmeten en definitief ontwerp

Als de offerte akkoord is, zorgt ons team ervoor dat alle details tot op de millimeter nauwkeurig op papier komen te staan. Waar nodig komen we de situatie inmeten. Vervolgens zorgen we voor een definitief ontwerp wat wordt afgestemd met u, de architect of de aannemer.

Productie van uw trap

De trappen van BLECKS® worden door onze vakkundige metaalbewerkers op maat geproduceerd in het atelier in Barneveld. Onze specialisten zorgen voor een deskundige bewerking van het staal. Vervolgens wordt de trap voorzien van een poedercoating in de gewenste kleur.

Montage van uw BLECKS® trap

Als de productie van uw trap gereed is, komt het moment van montage. Vaak gebeurt dit door de aannemer. BLECKS® is betrokken bij de montage en assisteert waar nodig.