19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie

De rechte trappen van BLECKS®

Een stalen steektrap van BLECKS® is een functionele en esthetische meerwaarde voor iedere woning of kantoorpand. Dankzij de strakke lijnen en stijlvolle uitstraling van onze stralen trappen onderscheidt een BLECKS® trap zich van de massa. Met een BLECKS® steektrap kiest u niet alleen voor een functionele oplossing, maar maakt u tevens een eigentijds designstatement.

Waarom je kiest voor staal

Bij BLECKS® zijn we gek op staal. En dat is niet voor niets. Het gebruik van staal als basis voor uw steektrap biedt namelijk flink wat voordelen. Uiteraard is de sterkte van staal een belangrijk aspect waarom we het graag toepassen, maar ook de veelzijdigheid is een belangrijk pluspunt. We kunnen het namelijk in vrijwel alle mogelijke ontwerpen zagen, snijden en lassen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Een stalen trap is uitstekend bestand tegen intensief gebruik. Doordat we gebruikmaken van een kwalitatieve coating, wordt het risico op beschadigingen sterk verminderd. Zo kunt u jarenlang genieten van uw trap. En dan is een stalen trap ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij! Kortom: een trap van staal is een slimme, duurzame investering.

Maatwerk

Ontwerp uw eigen steektrap

Iedere trap die we bij BLECKS® maken is uniek. We gaan ook graag voor u aan de slag. Is er al een ontwerp voor uw nieuwe trap, of zullen we eerst de mogelijkheden in kaart brengen? Wat het vertrekpunt ook is, BLECKS® realiseert uw nieuwe trap van staal met passie en vakmanschap. Vrijwel alles is mogelijk. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in Studio BLECKS® . Hier presenteren we u het scala aan mogelijkheden.