19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie

De zwevende trappen van BLECKS®

Een zwevende trap van BLECKS® is de perfecte mix van exclusieve stijl en minimalisme. Doordat de trapconstructie lijkt te zweven in de ruimte, ontstaat een adembenemend visueel effect.

Dankzij het slanke profiel van onze stalen trappen, zijn ze in staat om de optimale zwevende illusie te creëren. Met onze zwevende trappen kies je voor een opvallend kunstwerk dat de gehele ruimte een visuele upgrade geeft. Of het nu in een woonhuis of kantoorpand is, een zwevende trap trekt onmiddelijk de aandacht en geeft een prachtig effect.

Een zwevende trap van staal

Fan van staal, zo kun je ons bij BLECKS® wel noemen. En dat is niet voor niets. Staal is namelijk een uitstekend materiaal om te gebruiken voor uw zwevende trap. Natuurlijk is de sterkte van staal een belangrijk aspect waarom we het graag toepassen, maar ook de veelzijdigheid is een belangrijk pluspunt. We kunnen het namelijk in vrijwel alle mogelijke ontwerpen zagen, snijden en lassen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Een stalen trap is uitstekend bestand tegen intensief gebruik. Doordat we gebruikmaken van een kwalitatieve coating, wordt het risico op beschadigingen sterk verminderd. Zo kunt u jarenlang genieten van uw trap. En dan is een stalen trap ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij! Kortom: een trap van staal is een slimme, duurzame investering.

Maatwerk

Ontwerp uw eigen zwevende trap

Iedere trap die we bij BLECKS® maken is uniek. We gaan ook graag voor u aan de slag. Is er al een ontwerp voor uw nieuwe trap, of zullen we eerst de mogelijkheden in kaart brengen? Wat het vertrekpunt ook is, BLECKS® realiseert uw nieuwe trap van staal met passie en vakmanschap. Vrijwel alles is mogelijk. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in Studio BLECKS® . Hier presenteren we u het scala aan mogelijkheden.