19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie

De wenteltrappen van BLECKS®

Een wenteltrap van BLECKS® is een architectonisch meesterwerk! Dankzij de vloeiende vormen ontstaat een bijzonder stijlvolle uitstraling. Next level wordt qua esthetiek én functionaliteit.

Onze stalen wenteltrappen maken een artistiek statement. Ze nodigen uit tot ontdekking en creëren een gevoel van dynamiek in elke ruimte. Doordat we een BLECKS® trap in ons eigen atelier vervaardigen, zijn de ontwerpmogelijkheden vrijwel onbegrensd. Zolang de basis maar van staal is, kunnen we vrijwel elk idee realiseren. Kiest u voor een volledig stalen trap of gaat u voor de combinatie van hout en staal? Wat uw wensen ook zijn, bij BLECKS® realiseren we de trap van uw dromen.

Een trap van staal, een goede keuze

Bij BLECKS® zijn we gek op staal. En dat is niet voor niets. Het gebruik van staal als basis voor uw wenteltrap biedt namelijk flink wat voordelen. Uiteraard is de sterkte van staal een belangrijk aspect waarom we het graag toepassen, maar ook de veelzijdigheid is een belangrijk pluspunt. We kunnen het namelijk in vrijwel alle mogelijke ontwerpen zagen, snijden en lassen. Dat maakt staal het ideale basismateriaal voor een wenteltrap met zijn vloeiende vormen.

Een wenteltrap van staal is uitstekend bestand tegen intensief gebruik. Doordat we gebruikmaken van een kwalitatieve coating, wordt het risico op beschadigingen sterk verminderd. Zo kunt u jarenlang genieten van uw trap. En dan is een stalen trap ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij! Kortom: een trap van staal is een slimme, duurzame investering.

Meesterlijk maatwerk

Ontwerp uw eigen wenteltrap

Iedere trap die we bij BLECKS® maken is uniek. We gaan ook graag voor u aan de slag. Is er al een ontwerp voor uw nieuwe trap, of zullen we eerst de mogelijkheden in kaart brengen? Wat het vertrekpunt ook is, BLECKS® realiseert uw nieuwe trap van staal met passie en vakmanschap. Vrijwel alles is mogelijk. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in Studio BLECKS® . Hier presenteren we u het scala aan mogelijkheden.