19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie

De balustrades van BLECKS®

De balustrade is uiteraard een praktisch en vrijwel onmisbaar hulpmiddel bij uw trap. Maar het bepaalt ook voor een belangrijke mate de uitstraling; een passende balustrade zorgt voor een kloppend totaalplaatje. Bij BLECKS® realiseren we dan ook de meest uiteenlopende balustrades van staal. Altijd perfect passend bij de te realiseren trap en de ruimte waarin deze wordt geplaatst.

Staal is een slimme keuze

Bij BLECKS® zijn we gek op staal. En dat is niet voor niets. Het gebruik van staal als basis voor uw balustrade biedt namelijk flink wat voordelen. Uiteraard is de sterkte van staal een belangrijk aspect waarom we het graag toepassen, maar ook de veelzijdigheid is een belangrijk pluspunt. We kunnen het namelijk in vrijwel alle mogelijke ontwerpen zagen, snijden en lassen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Een stalen balustrade is uitstekend bestand tegen intensief gebruik. Doordat we gebruikmaken van een kwalitatieve coating, wordt het risico op beschadigingen sterk verminderd. Zo kunt u jarenlang genieten van uw balustrade. En dan is een stalen balustrade ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij! Kortom: een balustrade van staal is een slimme, duurzame investering.

Maatwerk

Ontwerp uw eigen balustrade

Iedere trap en balustrade die we bij BLECKS® maken is uniek. We gaan ook graag voor u aan de slag. BLECKS® realiseert uw nieuwe trap of balustrade an staal met passie en vakmanschap. Vrijwel alles is mogelijk. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in Studio BLECKS® . Hier presenteren we u het scala aan mogelijkheden.