19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie

Een trap van staal is een slimme keuze

De keuze voor een stalen trap is een verstandige! Bij BLECKS® realiseren we de meest uiteenlopende modellen in staal. Dankzij de optimale verwerkingsmogelijkheden van staal kunnen we vrijwel iedere ontwerpwens realiseren. Of het nu gaat om een bijzondere wenteltrap, minimalistische zweeftrap of een wat strakker recht model: in onze werkplaats in Barneveld kunnen we het produceren.

De mogelijkheden in afwerking zorgen ervoor dat een stalen trap in iedere ruimte niet alleen functioneel maar ook esthetisch waarde toevoegt. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een witte coating gecombineerd met houten traptreden, ontstaat een compleet andere look dan een trap in blauwstaal met transparante coating. Wat zijn uw wensen?

Uw trap samenstellen

Wij realiseren de stalen trap van uw dromen

Een trap van BLECKS® is altijd maatwerk. Of de trap al volledig is ontworpen door uw architect of dat er alleen wat ideeën op papier staan, een bezoek aan Studio BLECKS® is een slimme eerste stap. We laten u hier kennismaken met het brede scala aan afwerkingsmogelijkheden en hebben een uitgebreid assortiment aan stalen op voorraad. Onze adviseur denkt graag mee in de technische en esthetische mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een kijkje te nemen in ons atelier.