19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie

Stalen trappen

Meesterlijk maatwerk voor unieke interieurprojecten

Unieke interieurs die tot in detail kloppen, vragen vragen vaak om specialistisch maatwerk. De stalen trappen van BLECKS® vormen een waardevolle aanvulling op uw project. Verras ons met bijzondere vragen, wij denken graag mee over de technische mogelijkheden.

  • We worden graag uitgedaagd met uiteenlopende designvraagstukken
  • Onze maatwerk productie garandeert optimale ontwerpvrijheid
  • Inspirerende studio die u met uw opdrachtgever kunt bezoeken
Stalen trappen van BLECKS®

Een interessante keuze voor bijzondere projecten

Bent u op zoek naar een unieke trap die stijl, duurzaamheid en functionaliteit met elkaar verbindt? Dan is een stalen trap van BLECKS® een uitstekende keuze. Met de keuze voor een stalen trap van BLECKS® kiest u niet alleen voor een maatwerkproduct van topkwaliteit, maar ook voor een toegewijd samenwerkingspartner.

Benieuwd waarom een stalen trap een goede keuze is voor uw interieurproject?

  1. Esthetisch veelzijdig: BLECKS® stalen trappen zijn altijd maatwerk en kunnen in een breed scala aan interieur- en bouwstijlen worden toegepast. Elegante wenteltrappen of robuustere steektrappen; de mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Onze stalen trappen integreren naadloos in iedere stijl en geven de ruimte een meerwaarde.
  2. Duurzaamheid en kwaliteit: Onze stalen trappen worden in ons eigen atelier vervaardigd met de meest hoogwaardige materialen. Dit resulteert in een duurzaam product van uitstekende kwaliteit. We produceren onze trappen gewoon in Nederland, in onze in huis-productielocatie in Barneveld. Hiermee garanderen we een duurzaam product met een lange levensduur.
  3. Ontwerpvrijheid: Staal biedt vrijwel onbegrensde maatwerkmogelijkheden. We knippen, buigen en lassen de meest uiteenlopende constructies. Dat biedt de mogelijkheid tot het realiseren van de meest uiteenlopende ontwerpwensen.

Overtuigd van de mogelijkheden van BLECKS® stalen trappen? Kom gerust langs in onze BLECKS® Studio, zodat we de mogelijkheden voor uw project(en) kunnen bekijken. Of vraag onze samplebox aan, waarmee u alvast kunt kennismaken met onze hoogwaardige materialen.

Veelgestelde vragen

Daar kunnen we kort over zijn: zolang het technisch mogelijk is dan maken we het! Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om al snel in de ontwerpfase de mogelijkheden in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat de wensen van de u als architect of opdrachtgever optimaal worden gerealiseerd.

Daarvoor nodigen we u van harte uit Studio BLECKS® te bezoeken. Hier vindt u een uitgebreid scala aan voorbeelden, materiaalmonsters en kleurstalen. Maak een afspraak.

Dat is mogelijk. We kijken graag samen wat de beste mogelijkheid is.

 

Ontdek onze materialen

Vraag een samplebox aan