19 juli zijn wij gesloten. In de vakantie van 22 juli tot 16 augustus zijn wij geopend op afspraak.

Bekijk alle resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie
Volledig maatwerk
Onbegrensde ontwerpmogelijkheden
10 jaar garantie

Stalen trappen

Partner voor complete projecten

Als aannemer op zoek naar stalen trappen voor uw bouwproject? De kwaliteitstrappen van BLECKS® zijn een goede keuze. Niet alleen vanwege de maatwerkmogelijkheden en hoogstaande kwaliteit, maar ook door onze jarenlange expertise en hands-on aanpak.

  • We leveren maatwerkproducten en kunnen snel schakelen.
  • Regelt u de montage zelf of wilt u ons inschakelen? Beide is mogelijk.
  • Inspirerende studio die u met uw opdrachtgever kunt bezoeken.
Stalen trappen van BLECKS®

Een goede keuze voor uiteenlopende bouwprojecten

Op zoek naar een trap die esthetiek en functionaliteit op sublieme wijze combineert? Dan zijn de stalen trappen van BLECKS® een uitstekende keuze. Onze trappen zijn niet alleen van topkwaliteit, maar wij zijn ook uw betrouwbare samenwerkingspartner.

Benieuwd waarom een stalen trap een goede keuze is voor uw bouwproject?

  1. Esthetisch veelzijdig: BLECKS® stalen trappen zijn altijd maatwerk en kunnen in een breed scala aan interieur- en bouwstijlen worden toegepast. Elegante wenteltrappen of robuustere steektrappen; de mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Onze stalen trappen integreren naadloos in iedere stijl en geven de ruimte een meerwaarde.
  2. Duurzaamheid en kwaliteit: Onze stalen trappen worden in ons eigen atelier vervaardigd met de meest hoogwaardige materialen. Dit resulteert in een duurzaam product van uitstekende kwaliteit. We produceren onze trappen gewoon in Nederland, in onze in huis-productielocatie in Barneveld. Hiermee garanderen we een duurzaam product met een lange levensduur.
  3. Functioneel: Een trap van staal staat garant voor jarenlange kwaliteit en minimaal onderhoud. Een interessante keuze voor u en uw opdrachtgever. Er hoeft niet geschilderd of geolied te worden. Dit zorgt tijdens de bouw voor een snelle plaatsing en naderhand voor weinig onderhoudskosten. Een prettig voordeel.

Overtuigd van de mogelijkheden van BLECKS® stalen trappen? Kom gerust langs in onze BLECKS® Studio, zodat we de mogelijkheden voor uw project(en) kunnen bekijken. Of vraag onze samplebox aan, waarmee u alvast kunt kennismaken met onze hoogwaardige materialen.

Veelgestelde vragen

Daar kunnen we kort over zijn: zolang het technisch mogelijk is dan maken we het! Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om al snel in de ontwerpfase de mogelijkheden in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat de wensen van u of uw opdrachtgever optimaal worden gerealiseerd.

Daarvoor nodigen we u van harte uit Studio BLECKS® te bezoeken. Hier vindt u een uitgebreid scala aan voorbeelden, materiaalmonsters en kleurstalen. Maak een afspraak.

Dat is mogelijk. We kijken graag samen wat de beste mogelijkheid is.

Ontdek onze materialen

Vraag een samplebox aan